Nuorisotila Nuoppari sijaitsee Alavieskan Virin urheilutalon yhteydessä.

Tiloissa on alakerrassa kaksi biljardipöytää ja pingispöytä, joita pelatessa voi kuunnella musiikkia. Yläkerrassa on oleskelu- ja kerhotilat sekä keittiö, jossa voi Nuopparin aukiollessa nauttia kahvia tai omia eväitä. Ylhäällä on myös mahdollisuus käyttää tietokonetta, katsella TV:tä ja lukea lehtiä tai pelata lautapelejä ja pleikkaria. Kaikki toiminta on päihteetöntä, eikä energiajuomia sallita Nuopparin tiloissa.

Nuopparitoiminta on tarkoitettu 7. luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Perjantaisin järjestetään erilaisia skaboja ja erikoisohjelmaa.

Mininuoppis on tarkoitettu 5.-6. luokan oppilaille. Toiminta on vapaata, mutta paikalla on aina kaksi ohjaajaa, jotka järjestävät myös ohjattua toimintaa ajoittain.

Tulethan Nuopparille vain terveenä. Noudatamme turvaetäisyyksiä ja hyvää käsihygieniaa. Ohjaajat antavat lisäohjeita tarvittaessa tiloilla olevista säännöistä.

 

Nuorisotila avoinna syksyllä 2023:

(Mahdolliset muutokset aukioloajoissa ilmoitamme some-kanavissamme.) 

Nuoppari K-13 avoinna

Maanantai klo 18 - 21
Torstai klo 18 - 21
Perjantai klo 18 - 23

Seuraa instagramissa alavieskan_nuoppari, josta ajankohtaista tietoa toiminnasta ja tapahtumista.

Mininuoppis 5. ja 6. luokkalaisille avoinna 31.8. alkaen 

Torstai klo 14 - 16.30

Yhteystiedot

Nuorisotila
Pääskyntie 1
85200 Alavieska
Alavieskan Virin urheilutalo

Vapaa-aikaohjaaja Janika Tervamäki 
puhelin: 044 - 5395 267
s-posti: janika.tervamaki@edu.alavieska.fi

Nuorisotilan ohjaajat
puhelin: 044 - 5395 273

 

Koulunuorisotyö 2023:

Alavieskan ja Merijärven yhteinen koulunuorisotyöhanke "Tsemppaa ja kuuntele mua!" toteutettiin vuosina 2021-22 Alavieskan yhtenäiskoulun ja Merijärven Koivupuhdon koululla. Hanketta jatketaan vuonna 2023. Hankkeeseen on myönnetty valtionavustusta "Erityisavustukset kouluissa ja oppilaitoksissa tehtävän nuorisotyön vahvistamiseen ja kehittämiseen" -määrärahoista.

Koulunuorisotyöntekijä  toimii molemmilla kouluilla kohdaten lapsia ja nuoria, sekä järjestää erilaista toimintaa koulupäivän aikana sekä koulupäivien jälkeen esimerkiksi Nuopparilla, sekä kehittää digitaalista nuorisotyötä. 

Koulunuorisotyöntekijä päivystää pääsääntöisesti Alavieskassa torstaisin ja perjantaisin .

Yhteystiedot:

Jenna Koski
s-posti: jenna.koski@edu.alavieska.fi
puhelin: 044 - 5395 436