Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tiedottaa:

Koronarokotukset 

Koronarokotusten ajanvaraus on 26.4. laajennettu koskemaan myös 60–64-vuotiaiden ikäryhmää. Ajanvarausvuorossa ovat yhä myös kaikki 65-vuotiaat ja sitä vanhemmat, sekä riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat 16–64-vuotiaat.

Ikänsä perusteella ajanvarausvuorossa oleva voi varata rokotusajan netissä. Suosittelemme, että 60-vuotiaat ja sitä vanhemmat hyödyntävät sähköistä ajanvarausta mahdollisuuksien mukaan.  Linkki sähköiseen ajanvaraukseen löytyy osoitteesta www.kalliopp.fi -> Siirry sähköiseen ajanvaraukseen.  Rokotusaikoja on tällä hetkellä hyvin tarjolla, joten oma rokotusaika kannattaa varata nyt!

Riskiryhmiin kuuluvat voivat varata rokotusaikoja vain puhelimitse, p. 040 635 5450 tai 040 635 5449. Puhelinajanvaraus on avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9–16 tai niin kauan kuin rokotusaikoja on annettavana. 

Huomaathan, että jos rokotusaikoja on annettavana runsaasti, puhelinajanvarausta pidetään auki myös muina päivinä. Esimerkiksi tänään maanantaina aikoja voi varata klo 16 saakka. Kerromme näistä poikkeavista aukioloajoista nettisivuillamme osoitteessa www.kalliopp.fi sekä Peruspalvelukuntayhtymä Kallion Facebook-sivulla. Seuraathan ilmoitteluamme!    

Julkaisuaika