Alavieskan kunta
Siirry hakuun | Siirry valikkoon | Siirry sisältöön |
Fontin koko A A |
facebook
Viralliset ilmoitukset / Haettavana vapaa-aikaohjaaja ja kaksi iltavalvojaa
12.4.2018 08:39

Alavieskan kunnan sivistyspalvelut hakee VAPAA-AIKAOHJAAJAA 1.8.2018 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opisto-asteen tutkinto. Työkokemus vapaa-aika-, nuoriso- ja kulttuurityöstä katsotaan hakijalle eduksi.

Vapaa-aikaohjaajan monipuoliset tehtävät painottuvat suunnitteluun, organisointiin ja ohjaustoimintaan vapaa-aika-, nuoriso- ja kulttuurityössä. Tehtäviin kuuluvat mm. nuorisotilan toiminnan järjestäminen, nuorisovaltuuston toiminnan tukeminen, kouluyhteistyö, kaikkiin ikäryhmiin kohdentuvien tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen sekä yhteistyö kulttuuritoimen, yhdistysten ja seudullisten toimijoiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta asennetta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti vaihtelevissa työtehtävissä. Vapaa-aikaohjaajalta edellytetään ajoittain ilta- ja viikonlopputyön tekemistä sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Työsuhde on kokoaikainen (38,75h/vko).

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus ja työehdot KVTES:n mukaan. Koeaika 6 kk.

Alavieskan sivistyslautakunnalle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää viimeistään 27.4.2018 klo 15.00 ensisijaisesti sähköpostilla alavieskan.kunta@alavieska.fi tai osoitteeseen Alavieskan kunta, Pappilantie 1, 85200 Alavieska (tunnuksella ”vapaa-aikaohjaaja”).

Lisätiedot: hallinto- ja sivistysjohtaja Eija Saarela, p. 044 5395250, eija.saarela@alavieska.fi

Alavieskan kunnan sivistyspalvelut hakee kahta (2) määräaikaista NUORISOTILAN ILTAVALVOJAA 1.8.2018 alkaen


Kelpoisuusehtona on nuoriso-, vapaa-aika- tai ohjausalalle soveltuva koulutus. Nuorisotyön työkokemus katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävä sopii myös alalle opiskelevalle.

Nuorisotilan iltavalvojan tehtävät painottuvat nuorisotilan valvontaan, nuorten ohjaukseen ja tapahtumien ja tempauksien suunnitteluun ja toteuttamiseen yhteistyössä muiden nuorisotyötä tekevien tahojen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja ohjaustaitoja sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Iltavalvojalta edellytetään ilta- ja viikonlopputyön tekemistä.

Työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen (n. 11h/vko) 31.7.2019 saakka.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus ja työehdot KVTES:n mukaan. Koeaika 4 kk.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää viimeistään 27.4.2018 klo 15.00 ensisijaisesti sähköpostilla alavieskan.kunta@alavieska.fi tai osoitteeseen Alavieskan kunta, Pappilantie 1, 85200 Alavieska (tunnuksella ”nuorisotilan iltavalvoja”).
Lisätiedot: hallinto- ja sivistysjohtaja Eija Saarela, p. 044 5395250, eija.saarela@alavieska.fi

Ilmoitus pdf-muodossapdf, 66 kb